Van de opnamen (thuis gemaakte, live en van cd's) zal ik regelmatig wat mp3's plaatsen. In de loop der tijd zal hier een muziekbibliotheek ontstaan van zowel hele nummers als fragmenten waaraan ik heb (mee)gewerkt.
Op de cd 'Lêst fan de lust' van de Wjukkels (1996): backing vocals op 6 tracks:
1. Leafdes-Tic 4. Oars As Oars
2. It Oansyk 5. Iepen Door
3. Barkeeper 6. Anty-Man
...
De Live-opname van 'Dizze Stêd' van de gebroeders Weima, tijdens de finale van Liet '98.
...
De demo 'Ga Mee' is opgenomen in Tremp Studio te Beetgum in het jaar 2000: 6 Nederlandstalige, waarvan 1 reprise in het Fries. Alle gitaren, toetsen, zangpartijen, basgitaar en percussie door Reinout, drums door Pieter de Vries.
1. Ga Mee 4. Zachte Nacht
2. Als een avond geleden 5. Deze Stad
3. Ritme Van De Liefde 6. Dizze Stêd
...
De eerste cd van Weima & vd Werf bevat een 15-tal covers en 2 reprises. Op 1 december 2001 is de cd gepresenteerd in Theater Romein te Leeuwarden. Inmiddels zijn er zo'n 1.700 van verkocht. Een aantal van deze tracks is vaak gedraaid bij Omrop Fryslân
1. Wake Up little Susie 4. Just the two of us
2. The Letter 5. We can work it out
3. Singing the blues 6. Reason to believe
...
De tweede cd van Weima & vd Werf bevat een 12-tal eigen nummers. Op 5 april 2003 is de cd gepresenteerd in Muziekcentrum Schaaf te Leeuwarden. 'It isn't a dream' is veel op Omrop Fryslân te horen geweest.
1. With you 3. It isn't a dream
2. Stars 4. Moon Baby
...
10 jaar Weima & vd Werf: dat moest toch wel even gevierd worden. Dit is gebeurd op 19 november 2006 in Grand Café Rembrandt te Leeuwarden. Om het meteen goed te doen is dit gepaard gegaan met het uitbrengen van een compilatie-cd: 6 nieuwe eigen nummers, 2 opnieuw ge-edite eigen werkjes, 4 geremasterde eigen nummers, 3 geremasterde- en 2 'nieuwe' covers. Een cd met dus wel 17 tracks!!! Evenals de vorige twee albums is ook deze cd weer cd van de week geworden bij Omrop Fryslân en zijn er al vele nummers live te zien of te horen geweest bij diverse regionale omroepen ...
1. Satisfaction Guaranteed 3. Back On Track
2. Little Wonder  
...
Op de vierde cd van Weima & vd Werf staan 2 eigen nummers en 11 covers. Kaleidoscope was de radio-hit bij Omrop Fryslân.
...